Secondhomeguide
Secondhomeguide

About us

 

About Secondhomeguide.com Mission and vision Our network Hoe werkt het?

About Secondhomeguide.com
Lees hier meer over het ontstaan en de achtergrond achter Secondhomeguide.

 

 

Mission and vision

Secondhomeguide heeft een heldere Mission and vision, waar wij naar handelen. Onze kernwaarden zijn transparant, gedreven, klantgericht, leiderschap en samenwerking.

Our network
Het netwerk van Secondhomeguide bestaat uit aanbieders en strategische partners die wereldwijd actief zijn. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een uitgebreid en gevarieerd aanbod, alsmede praktische informatie en gerelateerde diensten.

Hoe werkt het?
Een handleiding voor de zakelijke aanbieder, particuliere aanbieder en bezoeker.
Lees meer
Lees meer Lees meer Lees meer
Adverteren MySHG Informatievoorziening Social media

Adverteren
Secondhomeguide is hét startpunt voor de aan- en verkoop van internationaal onroerend goed. Wij bieden u als verkoper een platform voor een wereldwijd netwerk en groter bereik. Lees ver der wat wij voor u specifiek kunnen betekenen.


MySHG
MySHG is een eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem voor het presenteren en beheren van uw aanbod. MySHG is een speciaal voor u als verkoper ontwikkeld platform met allerlei mogelijkheden.
Informatievoorziening
Secondhomeguide
vormt voor woningzoekenden de gids bij de zoektocht naar een second home. In de zoektocht naar een woning is betrouwbare informatie van essentieel belang. Lees hier meer over onze informatievoorziening.

Get Social with us!
Secondhomeguide is actief op Twitter, Linkedin, Facebook, Google Plus en YouTube. Lees hier meer about us Social Media beleid en de voordelen voor u.
Lees meer Lees meer
Lees meer
Lees meer
Werken bij Secondhomeguide Pers Voorwaarden Contact
Werken bij Secondhomeguide
Secondhomeguide is een snel groeiende organisatie en is altijd op zoek naar enthousiaste mensen om verder te groeien. Lees verder voor onze mogelijkheden.
Pers
Een verzameling van news- en persberichten gerelateerd aan Secondhomeguide.
Voorwaarden
Lees hier meer over onze voorwaarden en beleidsregels.
Contact
Bekijk hier onze contactgegevens.
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer