Secondhomeguide
Secondhomeguide

 

 

Secondhomeguide is hét startpunt voor de aan- en verkoop van internationaal onroerend goed. Wij bieden u als verkoper een platform voor een wereldwijd netwerk en groter bereik. Bekijk onderstaand wat wij voor u specifiek kunnen betekenen.

Makelaars, agenten en overige tussenpersonen
Als makelaar, agent of tussenpersoon ondervindt u enorme uitdagingen bij het profileren op de mondiale markt. Door het grote aanbod aan woningen, het tal aan websites en de investeringen die (zoekmachine)marketing met zich meebrengt, kan het voor u lastig zijn om uw woningaanbod bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Secondhomeguide helpt u om uw doelgroep beter te bereiken. Met onze producten voor zakelijke aanbieders vergroten wij uw naamsbekendheid en verbeteren wij uw leadgeneratie. U staat direct in contact met potentiële kopers en u betaalt geen kosten per lead.

Klik hier voor meer informatieProjectontwikkelaars
Heeft u een project in uw portefeuille en wilt u het nationaal en/of internationaal onder de aandacht brengen? Waar moet u beginnen? Secondhomeguide biedt u diverse mogelijkheden om uw project bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. U kunt een uniek project aanmaken met een uitgebreide projectpagina en hier woningen aan toewijzen.

Klik hier voor meer informatie


Particuliere aanbieders
Secondhomeguide kan u als particuliere aanbieder helpen uw woning onder de aandacht te brengen op de internationale markt. U kunt leads ontvangen van geïnteresseerden en deze zelf beheren. Bij de verkoop van uw woning betaalt u ons geen commissie.

Klik hier voor meer informatie


Strategische Partnerships
Voor verdere uitbreiding van our network zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe strategische partners, waarmee wij een solide samenwerking willen opbouwen. Als strategisch partner werft u zakelijke adverteerders voor Secondhomeguide. Het is belangrijk dat u over een uitgebreid netwerk of kennis van de internationale onroerend goed markt beschikt. Door op strategische wijze samen te werken, vergroot zowel Secondhomeguide als uw onderneming zijn positie op de mondiale markt.

Klik hier voor meer informatie