Secondhomeguide
Secondhomeguide

FAQ - Commercial Sellers

Wanneer ben ik een zakelijke adverteerder?
U bent een zakelijke adverteerder indien uw handelt vanuit enige bedrijfsvorm (makelaar, projectontwikkelaar, dan wel andere onderneming) en woningen/projecten voor commerciële doeleinden aanbiedt.

 

Hoe maak ik een account aan?
U kunt via deze link binnen enkele stappen een zakelijke account aanmaken.

 

Wanneer staan mijn woningen online?
Indien u een account heeft aangemaakt, kunt u woningen gaan plaatsen. De woningen worden daadwerkelijk geplaatst, als Secondhomeguide uw zakelijke account heeft goedgekeurd. Hier gaat maximaal 1 werkdag overheen.

 

Wat zijn de regels en richtlijnen bij het plaatsen van een advertentie?
Voor de regels en richtlijnen verwijzen wij u naar de Gebruiksvoorwaarden.

 

Wat houden de typen partnerships in?
Voor zakelijke aanbieders maken we onderscheid in Basic, Premium en Flexible Premium Partnerships. Afhankelijk van de hoeveelheid woningen en/of projecten, kunt u een partnership kiezen. Klik hier voor de verschillen.

 

Wat is een topaanbieder?
U kunt als aanbieder uw bedrijf extra onder de aandacht brengen door te kiezen voor de optie 'Topaanbieder'. U krijgt dan een opvallende weergave op de website, uw bedrijf wordt vermeld onder 'Topaanbieders' op de homepage, daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om een bedrijfsomschrijving toe te voegen en deze te presenteren in meerdere talen.

 

Hoe word ik een topaanbieder?
Bij het aangaan van een partnership, middels het completeren van het registratieformulier, kan u kiezen voor de optie 'Ik wil Topaanbieder worden'. U kan dit ook in een later stadium aangeven, dit kan u doen in MySHG, onder 'Mijn Contract'.

 

Hoe kan ik mijn project plaatsen?
In MySHG onder 'Mijn Projecten', kan u kiezen voor 'Project toevoegen'.

 

Hoe kan ik woningen koppelen aan een project?
Dit kan op twee manieren. U kan kiezen voor 'Nieuwe woning aan dit project toevoegen' en 'Bestaande woningadvertentie aan dit project koppelen'. Dit kan onder 'MySHG' en dan 'Mijn Projecten'.

 

Hoe kan ik mijn account upgraden?
Via 'Mijn Contract' in MySHG kan u uw Basic Partnership upgraden naar een Premium Partnership. Indien u wilt overstappen naar een 'Flexible Premium Partnership', dan dient u contact met ons te zoeken. Uw accountmanager zal dan de mogelijkheden met u bespreken.