Secondhomeguide
Secondhomeguide

Information

 

In de zoektocht naar een woning is betrouwbare en volledige informatie van essentieel belang. Bij het kopen van een woning zijn allereerst het land, de regio en de plaats belangrijke criteria. Veel mensen hebben hier al een keuze in gemaakt, anderen zijn nog op zoek naar een ideale bestemming. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

 

Door uitgebreide informatie over het land en de woonbestemmingen, geven wij u een eerste indruk van de locatie van uw tweede woning. Doordat het kopen in ieder land verschillend is, geeft Secondhomeguide u zeer gerichte informatie over het aan- en verkoopproces.

 

Dit is zowel voor de verkoper als (potentiŽle) koper interessant. U vindt er onder meer informatie over juridische en fiscale kwesties, alsmede de rol van diverse betrokken partijen als de makelaar, notaris en advocaat.  Secondhomeguide heeft voor ieder land een uniek landendossier samengesteld. In deze landendossiers wordt alle informatie verzameld, waar u als bezoeker eenvoudig kunt navigeren.

 

Naast bovengenoemde landinformatie kunt u ook snel uw weg vinden in aanbieders, woningen en projecten in het betreffende land. Ook relevante newsberichten over een specifiek land worden hier weergegeven. Kortom, de landendossiers van Secondhomeguide geven u een zo compleet mogelijke weergave van alle relevante informatie over een land. Voor het verzamelen van informatie werkt Secondhomeguide onder meer samen met diverse partners. Graag willen wij informatie met u uitwisselen, om het landendossier voor geÔnteresseerden zo compleet mogelijk te maken.

 

 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen over onze landeninformatie of newsberichten? Neem dan contact op: