Een huis kopen in Spanje

Over ons

Dagelijks zoeken duizenden consumenten online naar een droomhuis. Talloze websites tonen het woningaanbod in verschillende landen. Dit aanbod is vaak niet actueel, onoverzichtelijk of staat niet in uw eigen taal. Consumenten worden kritischer en ervaren de internationale markt voor tweede woningen als ondoorzichtig en complex.

 

Secondhomeguide is opgericht vanuit de behoefte om de zoektocht naar een tweede huis, vakantiehuis of recreatiewoning te vereenvoudigen en het aanbod transparant te maken.

 

Zoekt u een huis in Frankrijk of een vakantiewoning aan de Spaanse kust? Overweegt u een chalet in de Alpen of toch een luxe recreatiewoning in diverse populaire bungalowparken in Nederland? Op secondhomeguide.com brengen wij het wereldwijde aanbod van huizenaanbod van tweede woningen, vakantiehuizen en recreatiewoningen bij elkaar en voorzien u van nuttige informatie bij het kopen van een huis.

 

Missie

Secondhomeguide helpt consumenten bij het vinden en kopen van een tweede huis. Wij zijn dé website met een binnen- en buitenlands aanbod van tweede huizen, vakantiehuizen en recreatiewoningen. Secondhomeguide.com brengt vraag en aanbod bij elkaar, zodat u uw droomhuis eenvoudig kunt vinden op één website.

 

Visie

  • Het koop- en zoekgedrag van consumenten verandert. Consumenten hebben meer behoefte aan informatie en willen de mogelijkheden vergelijken. Wij bieden een website waarbij we de consument ondersteunen bij het zoeken en kopen van een tweede huis.
  • Het online aanbod van tweede huizen is niet overzichtelijk. Talloze websites en vele aanbieders presenteren het woningaanbod in verschillende talen. Consumenten ervaren dit als een barrière. Secondhomeguide biedt een compleet aanbod van woningen op één website in verschillende talen. Dit maakt de markt transparant en voor iedereen begrijpelijk.

 

Kernwaarden

  • Transparant: Secondhomeguide staat voor een transparante manier van zaken doen.
  • Gedreven: Secondhomeguide is gedreven om haar missie te volbrengen. Ons ultieme doel is het creëren van een transparant vraag en aanbod.
  • Klantgericht: Secondhomeguide luistert naar de behoefte van klanten en gebruikers. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening blijven optimaliseren.

Compare listings

Compare