Secondhomeguide
Secondhomeguide

 

 

Missie

Secondhomeguide staat voor een open en transparante markt van tweede woningen, waar internationaal vraag en aanbod elkaar bereiken. Wij zijn hét online portaal voor de wereldwijde markt van tweede woningen. Door vraag en aanbod optimaal met elkaar te verbinden, creëren wij voor woningzoekenden en aanbieders nieuwe kansen.

Visie

De internationale markt voor tweede woningen is sterk aan het veranderen. Consumentengedrag verandert en aanbieders moeten zich sterker onderscheiden in deze hevig concurrerende markt. Gedreven door internet en globalisering is de markt niet transparant. Vraag en aanbod kunnen elkaar niet goed bereiken. In deze uitdagende markt, geloven wij dat klantgerichtheid de sleutel tot succes vormt.  

Secondhomeguide is hét onafhankelijke, internationale startpunt voor woningzoekenden en aanbieders van tweede woningen. Wij streven naar een toegankelijke, overzichtelijke en transparante markt, waar vraag en aanbod elkaar eenvoudig kunnen bereiken.  

Ons doel is om wereldwijd het grootste betrouwbare online platform te zijn op de markt van tweede woningen.

Secondhomeguide, Your Guide in Second Homes


Kernwaarden

De kernwaarden van Secondhomeguide zijn:
-    Transparant
-    Gedreven
-    Klantgericht
-    Leiderschap
-    Samenwerking

Transparant
Secondhomeguide staat voor een transparante markt. Hierin kunnen aanbieders en woningzoekenden open en direct met elkaar communiceren, zonder tussenkomst van derden.  Wij streven naar een betrouwbaar en eerlijk aanbod. Secondhomeguide wil dat het aanbod voor iedereen eenvoudig toegankelijk is.

Gedreven
Secondhomeguide streeft naar het beste en meest gevarieerde betrouwbare aanbod op het gebied van tweede woningen wereldwijd. Wij zijn ambitieus en vooruitstrevend en willen de meest innovatieve onderneming in de markt zijn. Het team van Secondhomeguide werkt doelgericht en professioneel.

Klantgericht
Bij ons staat het belang van de klant voorop. Zowel onze klanten als gebruikers dienen een optimale beleving te hebben wanneer zij de website van Secondhomeguide gebruiken.
Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Secondhomeguide luistert naar de feedback van haar klanten en gebruikers en blijft onze dienstverlening en gebruikerservaring optimaliseren.

Leiderschap
Secondhomeguide is een onderneming van ondernemers en vóór ondernemers. Wij bevorderen ondernemerschap en wij geven u de mogelijkheid om te doen waar u goed in bent; het ontwikkelen en verkopen van onroerend goed. Ondernemerschap kenmerkt zich door verantwoordelijkheid, flexibiliteit en daadkracht, dat als rode draad door u en onze onderneming loopt.

Samenwerking
Wij streven naar een optimale samenwerking met uw organisatie. Door samenwerking kunnen gestelde doelen behaald worden en ontstaan nieuwe kansen. Secondhomeguide faciliteert u van een platform om uw bekendheid te vergroten en uw aanbod wereldwijd zichtbaar te maken. Wij brengen u rechtstreeks in verbinding met uw doelgroep. Daarnaast kunnen we door een goede samenwerking een optimale klantbeleving bereiken. Ons doel is om een strategische en duurzame relatie op te bouwen.