Vakantiewoning te koop in

België, West-Vlaanderen,

Overzicht

Property ID: HZ258565
  • Appartement
  • Woningtype

Omschrijving

De Central Park Tower is Fase 5 in het project Baelskaai. Een echte parel van formaat voor Oostende gelegen aan de Victorialaan. Na het succes van Baelskaai 20 (volledig uitverkocht), Baelskaai 21 (volledig uitverkocht), Baelskaai 25 (volledig uitverkocht), Baelskaai 14 (volledig uitverkocht) en Park View (50% verkocht) stelt bouwheer Burco Coast de Central Park Tower voor. Al 90% verkocht!

Van de zachte materialen tot het fenomenale zeezicht: in de Central Park Tower geniet je ten volle van rust en ruimte. In de zon op je eigen terras of aan het private zwembad op het gelijkvloers.

Alleen, met zijn twee of samen met de (klein)kinderen. Je leeft er zoals jij het wil. Inclusief hedendaags comfort en een stijlvolle inrichting. Dat is helemaal herbronnen in de zilte zeelucht en met maximale privacy.

TIJDLOZE
ARCHITECTUUR

Liefst 22 verdiepingen hoog is Central Park Tower opgetrokken in beige architectonisch beton en gemetselde bakstenen. Bouwheer en architect spaarden kosten noch moeite. De bakstenen worden op maat gemaakt bij Wienerberger. Om optimaal aan te sluiten bij de historiek van de unieke locatie.

UNIEK ZICHT OP ZEE
NATUUR & DUINEN

Zonder drempels genieten van het zeezicht? Dat doe je dankzij de ramen over de volledige hoogte van je appartement. Ook het strand, de duinen en het centrale park maken deel uit van je unieke panorama. Bovendien brengt het maximale uitzicht ook minimaal onderhoud met zich mee. Het voordeel van aluminium ramen.

RESIDENTS ONLY
ZWEMBAD & FITNESS

Rustig baantjes trekken, je spieren trainen of pakjes veilig laten bezorgen: Central Park Tower biedt je heel wat extra troeven. Naast de ruime inkom en de gezellige lounge krijg je als bewoner toegang tot het private zwembad en fitness met fenomenaal parkzicht.
Dat is ontspannen zonder zorgen.

Vergelijkbare woningen

Compare listings

Compare
fcadmin
  • fcadmin