Vakantiewoning te koop in Oostduinkerke

  • €289,000
België, West-Vlaanderen,

Overzicht

Property ID: HZ138606
  • Appartement
  • Woningtype

Omschrijving

Exclusief wonen in Oostduinkerke-dorp.
Zonder zorgen. Mét prive-park.

Wilt u zorgeloos genieten van uw pensioen? En denkt u daarbij aan een tweede leven aan zee? Dan is Beukenhof uw ideale thuis: hypermoderne assistentiewoningen, een privé-restaurant met menu à-la-carte en een wellness met binnenzwembad. Gelegen in een privé-park, in Oostduinkerke-dorp, vlakbij Golf Ter HIlle en de zee.

Een thuis voor levensgenieters

Beukenhof is een fantastische plek om te wonen: deze assistentiewoningen aan zee hebben een topligging in Oostduinkerke-dorp, zijn omgeven door groen en bieden service op maat. Onze poetshulp, klusjesdienst, strijk- en boodschappenservice maken u het leven makkelijk. Zodat u alle tijd heeft om te genieten van wat telt: gezellig samenzijn.

Ideale ligging aan zee

Uw nieuwe thuis opent een wereld aan mogelijkheden! De assistentiewoningen van Beukenhof liggen in de gezellige badplaats Oostduinkerke, vlakbij strand en zee, op een boogscheut van Golf Ter Hille. Na 100 meter wandelen staat u in het centrum van Oostduinkerke, met zijn beroemde garnaalvissers en tal van winkels en restaurants.

Moderne architectuur

Alle assistentiewoningen zijn modern maar toch warm huiselijk vormgegeven. Ze zijn gebouwd met de beste duurzame materialen en voorzien van alle mogeiijke comfort. Vanop uw terras kijkt u uit over de charmante parktuin. De assistentiewoningen zijn licht en hebben een groot ruimtegevoel.

Hulp en zorg op uw maat

Beukenhof is in de eerste plaats een stijlvolle thuis, met moderne en comfortabele assistentiewoningen. Maar het is ook een veilige haven. Een plaats waar u in goede handen bent, in alle fasen van uw leven. In Beukenhof krijgt u de zorg en hulp die u zelf aangeeft. We zijn er voor u 24/7, maar dringen niets op. Uw privacy staat altijd voorop.

Meridia, uw zorgpartner

Beukenhof werkt samen met Meridia, een erkende zorgpartner in het luxesegment van Vulpia die de beste medische zorgen aanbiedt.

Een gespecialiseerd verhuurteam neemt alle verhuurtaken op zich en zorgen voor een continue verhuur, zodat uw belegging optimaal rendeert.

Compare listings

Compare
fcadmin
  • fcadmin