Vakantiewoning te koop in Penedono

  • €850,000
Portugal, Aveiro,

Overzicht

Property ID: HZ252608
  • Vrijstaande woning
  • Woningtype
  • 700
  • m2
  • 1950
  • Bouwjaar

Omschrijving

Investeringsproject in Portugal.

Quinta da Retorta, een voormalige wijn- en fruitboerderij, ligt ten noorden van de gemeente Penedono, 30 km ten zuiden van de rivier de Douro in de regio Dourovallei, een gebied met een enorm toeristisch ontwikkelingspotentieel.

De Douro-vallei, beroemd om zijn portwijn, staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en is beroemd om zijn spectaculaire cultuurlandschappen.

Quinta da Retorta is hier een goed voorbeeld van: op de hellingen aan één kant van de vallei van de rivier Bom, een zijrivier van de Douro, biedt het prachtige panorama’s van bergen, heuvels en wilde landschappen in combinatie met het terrasvormige trappen dat door de Romeinen is geïntroduceerd en kenmerkend is voor de Douro-wijnstreek.

Quinta da Retorta, met een oppervlakte van ongeveer 38 hectare, maakt deel uit van Portugal’s Nationaal Ecologisch Reservaat (REN) en het volledig goedgekeurde en vergunde project voldoet aan alle gemeentelijke en nationale voorschriften voor het behoud van de biodiversiteit en de ecologische kenmerken van het Reservaat.

Ontwikkelingsplan beschikbaar, ondersteund door de plaatselijke gemeente.

Een bouwplan in vier fasen biedt uitstekende voorwaarden voor gefaseerde investeringen, gedeeltelijke exploitatie en klaar rendement.

Het project omvat:

4 sterren Resort Hotel met 22 eenheden.

Totale verblijfscapaciteit: 204 eenheden met maximaal 962 bedden.
4 sterren Vakantiedorp bestaande uit 182 vrijstaande eengezinswoningen van verschillende types (0, 1, 2, 3, 4 en 5 slaapkamers);

Restauratie van de oorspronkelijke wijnmakerij en olijfoliemolen voor productie- en museumdoeleinden.

Productie van lokale landbouwproducten voor de verkoop;

Een buitenzwembad en een overdekt zwembad;
Tennis- en sportveld;
Openlucht amfitheater;
2 restaurants;
Winkelzone;
Multifunctioneel gebouw;
2 speelplaatsen voor kinderen.

www.portuvilla.nl voor meer informatie

Compare listings

Compare
fcadmin
  • fcadmin