Vakantiewoning te koop in Piscadera Curacao

  • €268,000
Curaçao, ,

Overzicht

Property ID: HZ153627
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers

Omschrijving

De geliefde wijk Piscadera is bekend van onder meer het Marriott Hotel, Hilton Hotel, Floris Suites en het World Trade Center. Er zijn prachtige stranden bij de grote hotels en er is ook het openbare strand van Parasasa. Voorts het welbekende Pirate’s Hut waar u lekker met de voeten in het zand kunt tafelen aan de baai en het verrukkelijke verse vis-restaurant De Visserij. En dit alles op loopafstand!Het Harbour Village resort kenmerkt zich door de plantsoenen en tropische uitstraling en het ligt aan het binnenwater van de Piscadera-baai. De oude binnenstad van Willemstad, bestaande uit Otrobanda en Punda, is op slechts ca. 5 autominuten en vliegveld Hato in ca. 10 minuten. De prachtige stranden van Bandabou zijn al vanaf 15 minuten rijden bereikbaar. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2, met twee ruime slaapkamers (met inverter airconditioning) en twee badkamers. De woonkamer is eveneens voorzien van airco en de keuken is volledig uitgerust met een onverwoestbaar granieten aanrechtblad, een electrische 4-pits kookplaat, magnetron en koelkast. De master bedroom aan de achterzijde heeft een eigen badkamer met inbouwkast met schuifdeuren en een separate douche en wc.De tweede slaapkamer aan de voorzijde is toegankelijk via een kleine gang, waar zich ook de tweede (gasten-)badkamer zich bevindt. In de woonkamer naast de keuken is een grote inbouwkast waar de wasmachine en droger staan. Er is ook nog een tweede inbouwkast met leg-/boekenplanken.Kenmerken:

Huidige overeenkomst met (full service) verhuurorganisatie wordt jaarlijks per half juni verlengd
De opzegtermijn voor deze overeenkomst is 6 maanden
Erfpachtgrond tot 12 juni 2049
Verkoop incl. gehele inboedel
3 x Inverter airconditioning in woonkamer en beide slaapkamers
Gemeenschappelijke infinity pool
24-uurs security
Eigen parkeerplaats
In de nabijheid van scholen, universiteit, casino’s, stranden, restaurants, hotels

Vraagprijs:                                        268.000 US$ Maandelijkse servicekosten:             220 US$Meer informatie? Bel ons vandaag nog!Huis no.: hs2099

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Vergelijkbare woningen

Compare listings

Compare
fcadmin
  • fcadmin